Kutu Harf Fiyatları

KUTU HARF FİYATLARI NE KADAR?

Öncelikli olarak kutu harf fiyatları kullanılan malzemeye, ölçüsüne ve işçiliğine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Üretimini yaptığımız krom kutu harf, pleksi kutu harf, fileli krom harf ve ışıklı kutu harf çeşitleri arasında malzeme fiyat farkları olduğu gibi aynı zamanda işçilik farkları da bulunmaktadır.

Bu nedenden dolayı fiyat bilgisi öğrenebilmeniz için kutu harfin modeline karar vermeniz gerekiyor. Fason olarak üretimini yaptığımız kutu harf modellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Daha sonra vektörel çizim dosyasını birebir ölçülerinde hazırlayıp en uygun kutu harf fiyatları için bize mail adresimizden serdar_reklam@hotmail.com yada alttaki whatsap linkine tıklayarak göndermeniz yeterli olacaktır.

Hızlı, temiz, kaliteli işçilik ve zamanında teslimat ile reklamcılara özel kutu harf fiyatları.

Kutu harf fiyatları kullanılan malzemeye, harfin ölçüsüne ve modeline bağlı olarak değişiklik göstersede, ortalama kutu harf fiyatları 500 TL ile 1000 TL fiyat aralığındadır.

Kutu Harf Çeşitleri ve Fiyatları

Aşağıda bazı kutu harf çeşitleri ve fiyatlarına ilişkin örnekler bulabilirsiniz.

  • Işıksız kutu harf: Genellikle iç mekanlarda kullanılan, ışıklandırma gerektirmeyen kutu harflerdir. Fiyatları 500 TL ile 990 TL arasında değişebilir.
  • Arkadan ışıklı kutu harf: Kutu harfin arkasına yerleştirilen LED ışıklarla aydınlatılan kutu harflerdir. Fiyatları 800 TL ile 1000 TL arasında değişebilir.
  • Önden ışıklı kutu harf: Kutu harfin ön yüzeyine yerleştirilen LED ışıklarla aydınlatılan kutu harflerdir. Fiyatları 1000 TL ile 2500 TL arasında değişebilir.
  • Yandan ışıklı kutu harf: Kutu harfin yan yüzeylerine yerleştirilen LED ışıklarla aydınlatılan kutu harflerdir. Fiyatları 1500 TL ile 2500 TL arasında değişebilir.
  • Önden ve yandan ışıklı kutu harf: Kutu harfin hem ön hem de yan yüzeylerine yerleştirilen LED ışıklarla aydınlatılan kutu harflerdir. Fiyatları 2000 TL ile 3500 TL arasında değişebilir.

Kutu Harf Fiyatlarını Etkileyen Diğer Faktörler

Kutu harf fiyatlarını etkileyen diğer faktörler arasında montaj yapılacak yerin il ve ilçesi, vinç kiralama, tabela tasarımı ve boyutu gibi unsurlar da bulunmaktadır.

Kutu harf fiyatları

Krom Kutu Harf Fiyatları

Krom kutu harf fiyatları kullanılan kromun kalitesine ve kutu harfin modeline göre farklılık göstermektedir.

Genelde krom kutu harfler 201 ve 304 kalite çelik malzemeden üretilir. Aralarındaki yüksek fiyat farklarından dolayı 201 kalite krom malzeme daha fazla tercih sebebi oluyor.

Bu nedenle krom kutu harf fiyatı almak istediğinizde krom kalitesini özellikle belirtiniz lütfen!

Kutu Harf Fiyatlarını Krom Kalitesi mi Belirler?

Evet kromun kalitesi kutu harf fiyatlarını doğrudan etkiler.

Fakat kalite farkı son kullanıcıya hiç bir sorun yaratmaz. Aynı zamanda görsel olarak aradaki değişikliği kolay kolay hiç kimse anlayamaz.

İki ürün arasındaki tek fark içerisindeki krom ve nikel oranlarında ortaya çıkmaktadır.

304 kalite çelik %18 krom ve aynı zamanda %8 oranında nikel bulunurken. 201 kalite çelikte %10 krom ve %1 oranında nikel bulunmaktadır. 

Bu neden den dolayı fiyatları farklı çıkmaktadır. Krom ve nikel oranı farkı malzemenin sertliğini belirleyen bir etkendir.

Sertlik oranı azaldıkça işçiliği bir nebze de olsa zorlaştırır. Fakat krom kutu harf fiyatları bir miktar daha uygun hale gelir.

Bu nedenle krom kutu harf fiyatları konusunda araştırma yaparken malzeme kalitesine dikkat edilmelidir.

Kutu harf fiyat hesaplama

Ucuz Krom Harf Pas Yapar mı?

Doğru bilinen yanlışlardan olan krom malzeme pas yapmaz yanılgısıdır. Kutu harf fiyatları krom malzemenin kalitesi ile doğrudan alakalıdır.

Bundan dolayı kutu harf fiyatları hesaplama yaparken malzeme kalitesi göz önünde bulundurulmalıdır.

Böylece 304 Kalite krom daha pahalı bir malzeme olmak ile birlikte. 201 kalite malzeme daha uygun fiyatları sağlamaktadır.

Fakat krom kutu harflerde farklı ortam ve durumlarda pas yapma özelliğine sahiptir. Ama 304 ve 201 kalite malzemelerin paslanma süreleri birbirine çok yakındır.

Böylece normal hava şartlarında ve ortam sıcaklıklarında uzun yıllar dayanabilir. En sağlıklı ve en şık görünümlü metal olma özelliğine sahiptirler.

Bu nedenle en fazla tercih edilen krom kutu harf modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.